bezoekers: 1251
pagina's bekeken: 2576
www.onzebruiloftsite.nl
OUR LOVE STORY!roy en ik hebben elkaar leren kennen in het rozenparkje/malperthuis. we zijn in contact gekomen via onze vrienden. ik was toenertijd 16 jaar en roy was 17 jaar. we waren nog heel jong en experimenteel. het duurde niet lang voordat de vonk oversloeg. we waren goede vrienden en zeker weten verliefd. we zagen elkaar bijna iedere dag.  op een jonge leeftijd kun je verwachten dat ieder een andere kant op gaat, dat gebeurde helaas ook. maar we zijn altijd van elkaar blijven houden. naar 2 jaar kwamen we weer in contact met elkaar. je zou denken dat gevoelens veranderen na zo een lange tijd.. maar integendeel.. in 2 jaar kunnen veel dingen gebeuren, maar mijn gevoelens voor roy waren zeker nog aanwezig.
we gingen weer vaker met elkaar om en onze vriendschap bloeide weer op. mijn relatie toenertijd verliep heel slecht, en roy liet mij zien hoe het voelde om gewaardeerd te worden. roy was mijn steun en toeverlaat op dat moment. toen mijn relatie helemaal stuk was gelopen, ving roy mij met open armen op. roy heeft altijd veel respect voor me gehad, en hij heeft geen moment willen steuken in mijn relatie. ik hield van hem, meer dan die dacht. roy hielp me over mijn relatie breuk te komen. we groeiden met de dag steeds meer en meer naar elkaar toe. tot de dag, dat we beide vonden dat het tijd was voor de volgende stap. de 1ste zoen weer na al die jaren, de 1ste intieme aanraking weer na al die jaren. op dat moment waren we beide 2 smoorverliefde pubers! roy is toch altijd wel romantisch geweest. toen we elkaar leerde kennen op jonge leeftijd heeft roy een prachtig liedje voor mij gezongen, het liedje heet : ''like a rose''. dat liedje heb ik altijd bewaard! toen we eenmaal een relatie kregen, ging roy op vakantie naar griekenland. op vakantie belde hij me op en vroeg of ik de luidspreker aan wou zetten. ik wist niet wat er aan de hand was, maar ik zat roy op de luidspreker. toen gebeurde iets waar ieder meisje van zou dromen! roy zong ''ons'' liedje LIVE in griekenland. mijn hartje vulde zich met liefde en warmte. dit was een prachtig gebaar <3 op 24 maart 2009 kregen roy en ik een officiele relatie. nu, bijna 10 jaar later, zijn we beide nog altijd enorm gelukkig. roy en ik gingen al snel samenwonen bij mijn moeder. we deden heel goed sparen, en uiteindelijk gingen we verhuizen naar ons eigen flatje. wat was dat een heerlijk gevoel om samen te wonen met mijn liefste. we hadden beide een drukke baan, maar we maakten altijd tijd voor elkaar.  we hebben veel meegemaakt met de jaren mee. we zijn op vakantie's geweest, we hebben samen een tattoo laten zetten, we hebben dingen opgebouwd in ons leven waar we enorm trots op kunnen zijn. iedere relatie heeft zun ups&downs, maar wij komen overal sterker bovenop. dat heeft onze relatie keer op keer opnieuw bewezen. we zijn zo enorm gegroeit als personen!
roy was altijd heel duidelijk over trouwen, dat was iets waar hij nooit aan zou beginnen, maar 2/3 jaartjes terug is hij dan toch echt op zijn knie gegaan. het was kerstmis die dag, de mooiste tijd van het jaar. in het bijzijn van familie deed roy me een aanzoek. het was enorm romantisch en emotioneel. ik zou nooit durven dromen dat ik in mijn prachtig bruidskleed naar mijn geweldige (groom to be) zal lopen.
we hebben onlangs een eigen huis gekocht, maar nu is het dan toch echt tijd voor die bruiloft te organiseren.
we trouwen in een prachtige wintermaand februarie. datum: 20-02-2020.
1 ding is zeker, we hebben er super veel zin in.